U detalje

Obiteljski stan smješten u bivšoj školi

Obiteljski stan smješten u bivšoj školi

Sa sjedištem u Amsterdamu arhitektonski studio Standard Studio povjeren je dizajnu neobičnog stana. Stanovanje je doista dio projekta obnove 100 godina stare škole u centru grada. Zgrada je pretvorena u 10 stanova za mlade obitelji s različitim planovima i materijalima prema potrebama i željama novih stanovnika. Pogledajte slike realizacije Standard Studio.

Prostrana dnevna soba


Standardni studio Učionice na katu pretvorene su u dnevnu sobu koja tada nudi lijep volumen koji omogućava ugradnju dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, ali i prostora za igru ​​i opuštanje, posebno zahvaljujući značajna visina stropa.

Lijepi otvori, razgraničeni prostori


Standardni studio Dnevni boravak ima velike otvore koji omogućuju dobru svjetlinu naglašenu izborom bijele boje za zidnu površinu i vrlo bistrim betonom na podu koji podsjeća na staru uporabu zgrade. Prozori također omogućuju razgraničenje prostora vizualnim dijeljenjem sobe na dva dijela zahvaljujući staklenim vratima. Namještaj se zatim koristi za naglašavanje ovog razdvajanja.

Razigrana kuhinja


Standardni studio Kao podsjetnik na prošlost zgrade, arhitekti su zamislili razigranu kuhinju u kojoj se skladišta oslanjaju na grafičku karticu i prisjećaju se dječjih konstrukcijskih igara s različitim modulima ugrađenim na drvenom postolju. Rezultat je topao dok nudi jednostavan i funkcionalan dizajn.

Jednostavan namještaj


Standardni studio Namještaj u dnevnoj sobi jednostavno preuzima princip drvene sanduke pronađene u kuhinji kako bi se stvorio niski ormar i prostor za odlaganje, posebno za drvo. Čak je i peć na drva poboljšana ovom vrstom strukture koja joj daje novu dimenziju.

Uzvišeno stubište


Standardni studio Stubište ne samo da zadržava školski duh zgrade zahvaljujući svom metalnom dizajnu, već je ojačano i drvenom konstrukcijom koja se proteže ispod njega i nudi dječji prostor za igru ​​stvarajući sjedalo na klupi i kutije za spremanje igračaka. Pametna.

Iskorištavana visina ispod stropa


Standardni studio Kako bi iskoristili visoke stropove tipične za staru školu, arhitekti su stvorili mezanin nad dnevnim boravkom za smještaj intimnog i udobnog ureda koji ima koristi od prekrasne svjetlosti u sobi. Ured je usklađen s ostatkom namještaja sa strukturom kutija.

Sobe u sobi za osoblje


Standardni studio Ako dnevni boravak zauzima stare učionice, prostor za spavanje u stanu vraća se učiteljskim sobama koje nude onoliko svjetla i prostora pod stropom. Svijetlo drvo ostaje smjernica dizajna u ugodnom bijelom dekoru.

Mezzanin u spavaćoj sobi


Standardni studio Roditeljska soba također je opremljena mezarinom kako bi se optimizirao prostor, ali i spuštao strop iznad kreveta i stvorio intimniji prostor.

Praktična dječja soba


Standardni studio za djecu dizajn je još praktičniji s namještajem koji je ugrađen izravno u sobu. Police za odlaganje postavljene su uporedo s stropom, a radni stol / polica proteže se duž zida kako bi se stvorio višenamjenski komad namještaja. Više informacija: standardstudio.nl

Video: O porezu na nekretnine Dnevnik, N1, . (Kolovoz 2020).